Els tancaments i tanques constitueixen un element de protecció, decoració i seguretat per a la seva vivenda. Ens permeten separar el nostre espai residencial de l’exterior (carrer, camps o veïns)convertint-lo així en un espai de descans amb tota la privadesa.

Els portals del jardí completen el tancament perimetral de la parcel·la de la vivenda i poden ser practicables o corredissos (manuals o automàtics); ens permeten el pas restringit de persones i vehicles.

Realitzem tancaments amb tot tipus de materials, des de fusta fins a metàl.lics i amb diferents acabats. Espais Nous us proposarà una àmplia gamma de models per satisfer els vostres requeriments, gustos i necessitats de seguretat. Dissenyem i instal.lem el tancament perimetral que millor s’adapta a les seves necessitats.

Els nostres tancaments exteriors destaquen per la seva qualitat, resistència i durabilitat, a més d’un disseny personalitzat per cada client. Tots els nostres tancaments exteriors estan instal·lats per professionals qualificats i experimentats.